Французькі пиріжки з тріскою - Image

Французькі пиріжки з тріскою

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: MediumMeal: Lunch
Лаконічні страви французької кухні не один десяток років є прикладом для наслідування в кулінарному мистецтві. Адже французи – справжні знавці і цінителі вишуканої їжі. Традиційна кухня Франції настільки багата різноманітними стравами, що навіть звичайна випічка вразить Вас своїм неповторним смаком. Пропонуємо перевірити цей факт на прикладі нашого рецепта чудових французьких пиріжків з тріскою – апетитних конвертиків з тонкого сирного тіста з щедрою рибною начинкою. Тісто можна підготувати заздалегідь і зберігати в холодильнику. У такому випадку Ви вправно і швидко приготуєте випічку до столу, навіть якщо гості на порозі. Французькі пиріжки з тріскою стануть ситним перекусом, який можна взяти із собою.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
18.30

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

250 г

Auchan Mmm! Cacoillotte Liquid Cheese 250g

250 г

Homemade Butter

150 г

Salt Egypt

за смаком

Eco Roman Cumin 15g

3 г

Chicken Egg C0 1pc

1 шт.

Cod

500 г

Metro Chef Concentrated Tomato Paste 28% 4.5kg

30 г

Garlic

1 зуб.

Packed Onion from 3kg

80 г

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

50 мл

Preparation steps

01

У миску просіяти борошно, додати сир (протираючи його через сито), злегка розм'якшене вершкове масло і сіль. Замісити тісто, скачати його в кулю, накрити харчовою плівкою і покласти мінімум на 30 хвилин у холодильник.

02

Рибу вимити, просушити паперовим рушником, нарізати на невеликі шматочки. Часник і цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Рослинну олію розігріти на сковороді. Обсмажити на сковорідці рибу до золотистого кольору.

03

Додати в сковороду з рибою томатну пасту, часник і цибулю, сіль, перець і готувати близько 15 хвилин. Яйце трохи збити виделкою. Духовку розігріти до 200 градусів.

04

Тісто дістати з холодильника, розкачати в пласт товщиною не більше 0,5 см. Вирізати з тіста квадратики, краї змастити яйцем. У середину кожного квадратика викласти рибну начинку, скріпити краї. Змастити весь пиріжок яйцем і посипати кмином. Покласти деко з пиріжками в духовку і випікати близько 15 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Nut Sponge Cake

Nut Sponge Cake

8

50 min