Смажена яловичина з броколі та імбиром - Image

Смажена яловичина з броколі та імбиром

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Корисні властивості яловичини в тому, що вона - важливий постачальник білка і амінокислот, продукт високої поживної цінності. Яловичина добре поєднується з багатьма іншими продуктами, тому кожен раз яловичину можна готувати по-новому, знаходячи цікаві варіанти. Смажена яловичина з броколі та імбиром - страва азіатської кухні. Броколі б'є рекорди за вмістом вітаміну С: у цій капусті його більше, ніж в апельсинах. Друга кулінарна перевага броколі - це низькокалорійний продукт. Приготування смаженої яловичини з броколі та імбиром не займе у Вас багато часу, а результат не обмане очікування.

Ingredients

Вирізка яловича

500 г.

Часник

2 зубчики

Імбир

1 ст. л.

Соус соєвий

2 ст. л.

Капуста броколі

500 г.

Вода

100 мл.

Бульйон яловичий

300 мл.

Олія рослинна

2 ст. л.

Крохмаль кукурудзяний

2 ст. л.

Preparation steps

01

М'ясо нарізати шматочками, викласти його в миску, додати подрібнений часник, влити соєвий соус, і натерти імбир. Залишити маринуватися.

02

Промити капусту під холодною водою, розділити на шматочки.

03

Розігріти сковороду на вогні, налити рослинну олію, викласти на сковороду капусту, обсмажити протягом 2 хвилин, додати воду, тушкувати, поки вода не випарується. Після чого, перекласти капусту на тарілку.

04

Долити в сковороду олію, викласти м'ясо. Збільшити вогонь, обсмажувати протягом 3 хвилин.

05

У мисці змішати бульйон і крохмаль. Залити цією сумішшю м'ясо і готувати, поки соус не загусне, приблизно 3 хвилини.

06

Додати до м'яса капусту, готувати ще 2 хвилини.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Смажена яловичина з броколі та імбиром – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua