Геркулесовий пиріг із фундуком - Image

Геркулесовий пиріг із фундуком

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Геркулесовий пиріг із фундуком по праву можна назвати смачною і здоровою їжею. У величезній користі вівсяних пластівців для організму людини ніхто не сумнівається. Геркулес - один із небагатьох продуктів, що практично не мають протипоказань. А такі інгредієнти запропонованого пирога, як мед, сухофрукти та фундук містять колосальний набір вітамінів і мікроелементів. Швидкий у приготуванні, корисний, смачний, оригінальний - це далеко не всі характеристики нашого геркулесового пирога. Приготуйте самі і поділіться рецептом із подругою, в результаті задоволеними залишаться всі.

Ingredients

Масло вершкове

150 г.

Цукор коричневий

75 г.

Мед

3 ст. л.

Геркулес

250 г.

Сухофрукти

170 г.

Фундук

50 г.

Preparation steps

01

Змішати в каструлі цукор, мед і вершкове масло. Поставити на маленький вогонь, варити постійно помішуючи, поки масло з цукром не розчиняться.

02

Прибрати з вогню каструлю, додати геркулес і сухофрукти, а також подрібнений фундук.

03

Змастити форму для випікання маслом, викласти суміш з каструлі, розподілити по всій поверхні форми. Випікати в попередньо розігрітій до 180ºС духовці протягом 20-25 хвилин.

04

Дістати готовий пиріг із духовки, остудити протягом 5 хвилин, не витягуючи з форми, після ножем залишити на поверхні пирога кілька смуг по вертикалі і горизонталі. Дати охолонути пирогу до кінця, потім розламати по лініях ножа.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Геркулесовий пиріг із фундуком – a step-by-step recipe with photos http://Zakaz.ua