Голландські млинці - Image

Голландські млинці

Number of servings: 5Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

У Голландії млинці набагато більше і товщі звичних для нас млинчиків. Голландський млинець відрізняється від звичних нам тим, що він в духовці починає рости і пузиритися, набуваючи достатньо довільну форму кошика. Ще одна принципова відмінність національних голландських млинчиків (вони їх називають "паненкукен") від наших в тому, що начинка не кладеться в готовий млинець і не загортається, вони випікаються з начинкою. Найчастіше вони готуються з різноманітними солодкими або пікантними начинками. Ще одна принципова відмінність - голландські млинці дуже великі за розміром.

Ingredients

Яйця

3 шт.

Борошно

150 г.

Молоко

100 мл.

Бекон

3 скибочки

Базилік

3 листочка

Сіль

за смаком

Сир твердий

за смаком

Preparation steps

01

У сковороді обсмажити бекон на середньому вогні до хрусткої скоринки по 5 хвилин. Висушити, нарізати соломкою.

02

У мисці збити яйця, борошно і молоко. Змастити жиром з-під бекону деко, залишити в розігрітій до 220°C духовці на 5 хвилин.

03

Налити в деко яєчну суміш, посипати нарізаним беконом. Відправити деко в духовку, випікати 20 хвилин.

04

Дістати деко з духовки, посипати свіжим базиліком і тертим сиром.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Голландські млинці – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua