
Гуакамоле з грушею
Гуакамоле з грушею - це страва мексиканської кухні. Якщо прочитати рецепт, то видно, що страва трохи схожа на соус або ж масло, яке можна намазувати на хліб, або їсти просто так. Цю страву можна віднести до пісної їжі, тому що тут всі інгредієнти - це овочі та фрукти. До того ж всі вони дуже корисні, що актуально влітку. Адже в цю пору якраз треба запасатися корисними вітамінами на зиму. І нехай вас не лякає така різноманітність інгредієнтів - змішавши всі, ви отримаєте чудовий і смачний соус. При бажанні можна додати трохи зерен гранату.
Ingredients
Цибуля
30 г
Перець чилі
100 г
Сіль
5 г
Авокадо
2 шт.
Лайм
70 г
Груша
1 шт.
Виноград
100 г
Preparation steps
01
У блендері подрібнити нарізану цибулю, дрібно нарізані перці і сіль до однорідної маси.
02
Порціями додати нарізані авокадо і знову подрібнити. Влити сік лайма і перемішати.
03
Потім додати окремо подрібнені в блендері грушу і виноград. Все добре перемішати і перекласти в сервірувальний посуд.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores