Гуляш по-італійськи - Image

Гуляш по-італійськи

Number of servings: 4Cooking time: 3 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Гуляш - це м'ясо тушковане шматочками. М'ясо краще взяти молоде, м'якоть лопатки або задньої частини. Кращий гуляш готується з ниркової частини туші. Навіть якщо попалося не саме вдале м'ясо, воно вийде за цим рецептом дуже смачним. Для гарніру підійдуть макарони, рис або картопляне пюре. Гуляш по-італійськи рекомендується подавати з полентою (кукурудзяною кашею). Ця страва володіє незвичайним смаком. Подавати гуляш тільки гарячим, ні в якому разі не розігрівати. Прянощі та приправи додадуть гуляшу особливий смаковий букет.

Ingredients

Яловичина

800 г.

Цибуля ріпчаста

300 г.

Паприка

1 ч. л.

Кумин мелений

0,5 ч. л.

Лавровий лист

2 шт.

Лимони

1 шт.

Часник

2 шт.

Помідори консервовані

200 г.

Масло вершкове

40 г.

Оцет

1 ст. л.

Сіль

1 ч. л.

Бльйон м'ясний

200 мл.

Preparation steps

01

Нарізати м'ясо кубиками. Подрібнити цибулю. Викласти в розігріту каструлю з олією цибулю, обсмажити до м'якості цибулі, додати оцет, він повинен випаруватися. Після чого додати спеції.

02

У каструлю до цибулі додати м'ясо, нарізані помідори, подрібнений часник, лавровий лист, цедру і сіль. Ретельно перемішати.

03

Додати в каструлю бульйон, довести до кипіння, зменшити вогонь, закрити кришкою зверху і готувати 3 години. При цьому періодично додавати бульйон і помішувати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками

Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками

4

40 min

Гуляш по-італійськи – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua