Медовий латте з корицею - Image

Медовий латте з корицею

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Досить поширена ситуація, коли накопичилося дуже багато роботи, а це буває майже завжди, начальники дістали і як на зло нічого не хочеться робити. Звична ситуація, і тоді ми вдаємося до допомоги нашої офісної подруги - п'ємо каву. Вона бадьорить, відкриваються очі. Сьогодні ми вам пропонуємо трошки урізноманітнити чорну каву і свій день. Сьогодні приготуйте собі медовий латте з корицею. Ви цілком можете приготувати його на роботі. Тут немає нічого складного. Така кава дуже легко і швидко готується. Зате, коли ви почастуєте нею свого начальника він буде до вас не такий вже й суворий. Тому залиште місце для експериментів і радійте життю...

Ingredients for the recipe

Kava Zi Lvova Espresso Ground Coffee 9g
12.60 - 14.40

Kava Zi Lvova Espresso Ground Coffee 9g

9 g

Ingredients

Kava Zi Lvova Espresso Ground Coffee 9g

4 ч. л.

Akvulya Still Water 2l

200 мл.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

400 мл.

Eco Ground Cinnamon

0,5 ч. л.

Litniy Med Honey 750g

2 ч. л.

Preparation steps

01

Молоко налити в каструлю і додати в нього корицю. Потім каструлю поставити на вогонь і нагрівати її на повільному вогні, але не доводити до кипіння.

02

Після чого зняти каструлю з вогню і дати молоку трохи охолонути. Потім у молоко, що трохи охолонуло, додати мед і розмішати до повного його розчинення.

03

Щоб збити пінку потрібно: налити молоко у френч-прес не більше половини і раз 20 швидко підняти і опустити поршень. Тоді на поверхні з'явиться шар піни.

04

Зварити каву на 200 мл. води.

05

Розлити молоко з пінкою по келихах і додати свіжозварену каву.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Classic lasagna with Bolognese and béchamel

Classic lasagna with Bolognese and béchamel

6

2 h