Гаряче шоколадне суфле - Image

Гаряче шоколадне суфле

Number of servings: 2Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Суфле до нас завітало з Франції, де його дуже люблять , і де воно користується гарною популярністю. Десерт виходить досить таки ситним завдяки шоколаду, що ви можете навіть подавати його як основну страву. Будь-яке суфле має два головні компоненти. Це суміш сметанної консистенції і добре збиті білки. Перший надає особливого смаку, а другий - легкість десерту. Але два цих компонента - це занадто просто і банально. Тому пропонуємо вам зробити гаряче шоколадне суфле. Хто ж не любить шоколад, а особливо якщо він у такому легкому і смачному десерті? Ви можете далі урізноманітнити десерт, додаючи до нього нові й інші наповнювачі на ваш смак.

Ingredients for the recipe

Vash Tsukor Sugar 10kg
349.60

Vash Tsukor Sugar 10kg

10 kg

Ingredients

Vash Tsukor Sugar 10kg

70 г.

Auchan Dark Chocolate 72% 100g

140 г.

Chicken Egg C0 1pc

6 шт.

Preparation steps

01

Білки відокремити від жовтків. Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані. Додати в нього, відразу ж перемішуючи, 3 жовтки. Духовку розігріти до 190°C.

02

Білки з цукром збити в пишну стійку піну. Поступово ввести білки в шоколадну масу. Тісто вилити у формочки (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Випікати суфле близько 25 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min