Італійський томатний соус - Image

Італійський томатний соус

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Якщо ви вирішили приготувати піцу, то без наявності цього соусу ваша місія нездійсненна. До того ж вельми простий у приготуванні італійський томатний соус може зробити чудеса з деякими з ваших страв. Наприклад, зваривши звичайні макарони та поливши цим соусом ви відразу ж додасте бали макаронам, тому що вони завдяки італійському соусу, перетворюються відразу в справжню італійську пасту! Ось такі неймовірні чудеса може творити цей простий у приготуванні соус. Я вже не кажу про його корисні властивості. Цей соус здатен оживити дуже багато страв. Сюди за смаком можна додавати різні інгредієнти, які подобаються вам. Наприклад, сюди можна покласти багато зелені або додати болгарський перець.

Ingredients

Олія оливкова

2 ст. л.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Орегано

1 ст. л.

Помідори консервовані

800 г.

Паста томатна

2 ст. л.

Помідори

4 шт.

Цукор

1 ст. л.

Часник

2 зуб.

Preparation steps

01

Спочатку потрібно розігріти у великій каструлі олію, додати до неї попередньо нарізану цибулю і роздавлений часник. Готувати все приблизно 8 хвилин.

02

Потім додати сухе орегано, нарізати консервовані помідори, додати їх в соус. А потім покласти томатну пасту та цукор. Тушкувати отриману суміш 20 хвилин. Соус повинен загуснути.

03

В цей час очистити свіжі помідори від шкірки і насіння, додати їх в соус. Готувати ще 2 хвилини.

04

Приправити сіллю і меленим чорним перцем і подавати з макаронами або покривати соусом основу для піци.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min

Італійський томатний соус – a step-by-step recipe with photos http://Zakaz.ua