Італійський суп з беконом, овочами і шавлією - Image

Італійський суп з беконом, овочами і шавлією

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Коли всі супи, які Вам довелося спробувати, вже набридли і хочеться здивувати рідних якою-небудь особливою і цікавою першою стравою, на допомогу приходить пропонований рецепт італійського супу з беконом, овочами і шавлією. Такого Ви точно не пробували: італійці знають толк в приготуванні перших страв. Особливість даного супу в технології готування. Овочі разом з беконом обсмажуються безпосередньо в каструлі, обмінюючись смаками і запахами, потім додається м'ясний бульйон, овочі, що залишилися, і все тушкується. Завдяки цьому всі інгредієнти насичуються апетитним копченим ароматом. Перед подачею до столу прикрасьте суп тертим пармезаном. Це додасть страві приємний, вершковий смак.

Ingredients

Бекон

50 г.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Петрушка

1 пучок

Шавлія

за смаком

Корінь селери

2 шт.

Морква

1 шт.

Картопля

4 шт.

Цукіні

100 г.

Капуста білокочанна

200 г.

Помідори

2 шт.

Масло вершкове

2 ст.л.

Бульйон м'ясний

1 л.

Рис

200 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Бекон нарізати соломкою. Картоплю та цукіні очистити і нарізати кубиками. Подрібнити моркву, цибулю і селеру.

02

Обсмажити овочі разом із беконом у вершковому маслі в каструлі, залити гарячим бульйоном, додати в каструлю картоплю з кабачками, а також промитий рис. Тушкувати протягом 10 хвилин.

03

Нашаткувати капусту, додати в суп. Помідори ошпарити окропом, зняти шкірку, додати в суп. Посолити і поперчити за смаком. Додати шавлію, варити до готовності, протягом 20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Італійський суп з беконом, овочами і шавлією – a step-by-step recipe with photos http://Zakaz.ua