
Італійський суп з беконом, овочами і шавлією
Коли всі супи, які Вам довелося спробувати, вже набридли і хочеться здивувати рідних якою-небудь особливою і цікавою першою стравою, на допомогу приходить пропонований рецепт італійського супу з беконом, овочами і шавлією. Такого Ви точно не пробували: італійці знають толк в приготуванні перших страв. Особливість даного супу в технології готування. Овочі разом з беконом обсмажуються безпосередньо в каструлі, обмінюючись смаками і запахами, потім додається м'ясний бульйон, овочі, що залишилися, і все тушкується. Завдяки цьому всі інгредієнти насичуються апетитним копченим ароматом. Перед подачею до столу прикрасьте суп тертим пармезаном. Це додасть страві приємний, вершковий смак.
Ingredients
Бекон
50 г.
Цибуля ріпчаста
1 шт.
Петрушка
1 пучок
Шавлія
за смаком
Корінь селери
2 шт.
Морква
1 шт.
Картопля
4 шт.
Цукіні
100 г.
Капуста білокочанна
200 г.
Помідори
2 шт.
Масло вершкове
2 ст.л.
Бульйон м'ясний
1 л.
Рис
200 г.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Бекон нарізати соломкою. Картоплю та цукіні очистити і нарізати кубиками. Подрібнити моркву, цибулю і селеру.
02
Обсмажити овочі разом із беконом у вершковому маслі в каструлі, залити гарячим бульйоном, додати в каструлю картоплю з кабачками, а також промитий рис. Тушкувати протягом 10 хвилин.
03
Нашаткувати капусту, додати в суп. Помідори ошпарити окропом, зняти шкірку, додати в суп. Посолити і поперчити за смаком. Додати шавлію, варити до готовності, протягом 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores