Китайські картопляні кульки - Image

Китайські картопляні кульки

Number of servings: 2Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Картопля - це універсальний продукт. Без картоплі зараз життя не уявляють багато народів світу . Це як другий хліб. А подарував цей чудовий продукт світу першовідкривач Америки - Колумб. Адже , саме Америка є батьківщиною чудового картоплі. І сьогодні ми знову пропонуємо приготувати страву з картоплі. Китайські картопляні кульки порадують вас з воим смаком . Ці картопляні кульки виходять дуже хрусткими , ароматними і апетитними . Вони є гарною заміною звичного гарніру , тобто кульки можна подавати з куркою , м'ясом , рибою. До речі , це також відмінний варіант подати кульки як самостійне блюдо під будь-яким соусом , наприклад грибним або вершковим .

Ingredients

Картопля

500 г

Борошно

100 г

Рослинна олія для фритюра

0,5 л

Сіль

25 г

Суміш перців

2 г

Мелений імбир

2 г

Лук

2 г

Preparation steps

01

Картоплю відварити в мундирі до готовності, остудіть.

02

Зніміть з картоплі шкірку і розімніть його.

03

Цибулю дуже дрібно покришите.

04

У картопляну масу просійте борошно, додайте суміш перців, сіль, цибулю і імбир, все дуже добре вимісіть.

05

У глибокій сковороді розігрійте рослинну олію.

06

Чайною ложкою набирайте картопляну масу і за допомогою палички опускайте її в гаряче масло, як галушки. Порціями обсмажуйте кульки до золотисто-коричневого кольору.

07

Готові кульки діставайте шумівкою, щоб стікав зайвий жир. Також можна викласти кульки на паперовий рушники і промокнути.

08

Викладіть кульки на блюдо, посипте сіллю і перцем і подавайте.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Lo Mein

Lo Mein

1

30 min