Китайський м'ясний суп - Image

Китайський м'ясний суп

Number of servings: 2Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Історія китайської кухні починається з неоліту , з плином часу в різних регіонах з'явилися власні переваги в залежності від клімату і придворної моди. Як і французи , китайці цінують гастрономію . Для китайців трапеза - це таємнича церемонія . Існують цікаві для нас звичаї. Наприклад , якщо на столі лежить риба , то її не можна перевертати в разі , якщо за столом є моряк , або хто-небудь з присутніх за столом має друга або родича -моряка . Взагалі у китайців є чому повчитися. І сьогодні ми почнемо вчити вас китайському кулінарному мистецтву з приготування китайського м'ясного супу , який порадує вас сьогодні в обід.

Ingredients

Свинина (філе)

150 г

Яйця

2 шт.

Шпинат

200 г

Деревні гриби муер

5 г

Сіиняче сало

20 г

Сіль

2 г

Соєвий соус

2 ч.л.

Духм'яний перець горошком

5 горошин

М'ясний бульйон

1 л

Preparation steps

01

Деревні гриби замочіть, як зазначено на упаковці. Коли вони розбухнуть, порвіть їх руками на шматочки.

02

Свинину промийте і наріжте тонкою соломкою.

03

Шпинат промийте, наріжте, ошпарте окропом і злийте воду.

04

В окремій чашці виделкою збийте яйця.

05

Бульйон доведіть до кипіння, опустіть в нього м'ясо, деревні гриби, влийте соєвий соус, посоліть, додайте перець і дайте ще раз закипіти. Проваріть до готовності м'яса.

06

Тим часом у сковороді розтопіть свиняче сало, шкварки видаліть.

07

Каструлю зніміть з вогню і влийте збиті яйця.

08

Коли яйця спливуть на поверхню, влийте свиняче сало, додайте шпинат, все перемішайте і подавайте суп.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Lo Mein

Lo Mein

1

30 min

Китайський м'ясний суп – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua