Котлети морквяно-яблучні, запечені - Image

Котлети морквяно-яблучні, запечені

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Морквяно-яблучні котлети - смачне і цікаве блюдо, рецепт приготування таких котлет дуже простий. При запіканні виходить смачна хрустка скоринка з соковитою начинкою. Зовні в котлетах переважає морква, але на смак - все дуже збалансовано, яблучна кислинка вигідно відтіняє морквяний смак. Цукор додавати потрібно обов'язково. При бажанні, моркву замінюють гарбузом, можна додати родзинки. При подачі запечені морквяно-яблучні котлети поливають сметаною. Виходить дуже ніжно і досить дієтично. Такі котлети смачно їсти навіть остиглими.

Ingredients

Яблука

100 г.

Морква

100 г.

Яйце куряче

1 шт.

Масло вершкове

10 г.

Крупа манна

10 г.

Сухарі панірувальні

10 г.

Цукор

5 г.

Сметана

30 мл.

Preparation steps

01

Моркву нашаткувати. Розігріти сковороду, додати вершкове масло, викласти моркву, влити 50 мл. води, тушкувати до готовності.

02

Після, в сковороду додати також нашатковані яблука, всипати цукор і тушкувати протягом 5 хвилин, додати манну крупу, тушкувати 5-10 хвилин на маленькому вогні. Додати збитий білок, після чого остудити масу.

03

Масу розділити на кілька частин, обваляти кожну в сухарях, сформувати котлети, обсмажити на сковороді в олії. Подавати зі сметаною.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Котлети морквяно-яблучні, запечені – a step-by-step recipe with photos http://Zakaz.ua