
Котлети "Пташине молоко"
Ваш чоловік просто обожнює всякі смакоти з м'яса? Тоді вам потрібно постійно шукати щось новеньке, щоб його радувати, та й щоб побалувати трошки себе. Думаємо, рецепт котлет "Пташине молоко" не насторожить вас своєю назвою, а навпаки - викличе інтерес їх приготувати. Бо крім звичного фаршу, який використовують в котлетах, додається ще яйце і твердий сир. Це надає особливу родзинку котлетам. По-перше, вони матимуть змішаний колір білого і темного. А по-друге, ця страва отримає зовсім інший смак. Тому ваша сімейна вечеря матиме нові нотки, які точно сподобаються всім вашим рідним. Подавати їх можна з будь-яким гарніром.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Minced Pork
500 г.
Onion
1 шт.
Garlic
2 зуб.
Squirrel Art Brush №9
100 г.
Pyryatyn Smetankovyy Hard Cheese 50%
100 г.
Homemade Butter
50 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Parsley 70g
за смаком
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
3 ст. л.
Dobryk Baking Powder
0, 5 ч. л.
7 Flour 1kg
75 г.
Preparation steps
01
У фарш додати додати дрібно нарізану цибулю і видавити часник. Також додати булку (перетворити на крихту).
02
Яйце зварити і натерти на тертці. Також натерти сир.
03
Для начинки змішати сир, варене яйце, м'яке масло і петрушку. Додати сіль, перець.
04
Для кляру потрібно змішати 2 яйця, майонез, розпушувач і борошно.
05
Далі сформувати котлету, поклавши всередину начинку, обмокти в клярі і смажити до готовності.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores











 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)