Курка по-мисливські - Image

Курка по-мисливські

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Курка по-мисливські - це страва тосканського походження, дуже популярна у всій Італії, особливо в північних регіонах. Термін "по-мисливські" виходить з того, що цей спосіб приготування був використаний для приготування дичини, але в нашому рецепті будемо готувати з куркою. Цей рецепт дуже простий у приготуванні. Тушковане м'ясо розбурхує апетит і викликає незмінні захоплення. Якщо соус в каструлі дуже рідкий, потрібно вийняти курку, збільшити вогонь і дати соусу загуснути. Приправити травами і спеціями. Цю страву можна подавати, як окремо, так і з картопляним пюре, рисом або смаженою картоплею. Прикрашають гілочками орегано.

Ingredients

Олія оливкова

3 ст. л.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Часник

3 шт.

Стебло селери

1 шт.

Бекон

150 г.

Гриби свіжі

125 г.

Гомілка куряча

4 шт.

Стегна курячі

4 шт.

Вермут сухий

90 г.

Цукор коричневий

0,25 ч. л.

Помідори консервовані

800 г.

Орегано

5 стеблів

Розмарин

1 стебло

Лавровий лист

1 шт.

Preparation steps

01

Налити половину оливкової олії в каструлю, поставити на вогонь, розігріти. Додати в каструлю подрібнені цибулю, часник і селеру. Обсмажувати протягом 6-8 хвилин на середньому вогні, не перестаючи помішувати.

02

Додати до цибулі в каструлю нарізані гриби і бекон, додати вогню, обсмажувати протягом 4-5 хвилин, також постійно помішуючи. Після чого, викласти на тарілку всю суміш.

03

Долити оливкову олію в каструлю, покласти шматочки м'яса, додати спеції, підрум'янити. Прибрати зайвий жир з каструлі ложкою. Влити вермут, збільшити вогонь, готувати, поки вермут не випарується.

04

Додати в каструлю помідори, орегано, цукор, розмарин, лавровий лист і налити 75 мл. води. Довести м'ясо до кипіння, додати суміш з беконом. Накрити зверху каструлю кришкою, готувати 20 хвилин, до м'якості м'яса.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Курка по-мисливські – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua