
Лагман по-домашньому
Лагман - традиційна перша страва середньоазіатської кухні зі спеціальної локшини, яловичини, овочів і прянощів. Смачний поживний суп знайшов своїх прихильників і в нашій країні, завдяки поєднанню прянощів, які не тільки надають страві незабутній запашний аромат, але приносять неоціненну користь нашому організму. Цибуля і часник відомі своїми бактерицидними, противірусними і антиоксидантними властивостями. Кріп містить солі кальцію калію, магнію, фосфору, заліза, ефірні масла. Кінза застосовується для заспокоєння болю, серцебиття і підвищення апетиту. А ось селера крім того, що містить вітаміни А, К, Е, тіамін і рібофламін, амінокислоти і ефірні масла, є потужним афродизіаком для чоловіків. Жінки - візьміть на замітку!
Ingredients
Яловичина
600 г.
Цибуля
2 шт.
Морква
2 шт.
Солодкий зелений перець
2 шт.
Селера (стебло)
3 шт.
Китайська капуста
7 листів
Лапша для лагману
400 г.
Соняшникова олія
80 мл.
Часник
2 зубчика
Кінза
за смаком
Кріп
за смаком
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Відварити локшину для лагмана як зазначено на упаковці.
02
Цибулю порізати півкільцями. Стебла селери порізати брусочками.
03
Солодкий перець і моркву порізати кубиками.
04
Кінзу і кріп промити і дрібно посікти.
05
Подрібнити листи китайської капусти.
06
Часник дрібно нарізати.
07
Яловичину нарізати середніми кубиками поперек волокон.
08
Цибулю обсмажити на олії до золотистого кольору. Додати м'ясо і смажити до рум'яної скоринки.
09
Додати до м'яса моркву і тушкувати ще 3 хвилини.
10
Додати інші овочі, перемішати і тушкувати протягом 8 хвилин.
11
Викласти зелень, часник і долити гарячої води. Посолити і поперчити за смаком. Варити на середньому вогні 10 хвилин.
12
Викласти в тарілку гарячу локшину, зверху викласти соус і посипати подрібненою зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores