
Лоранскій пиріг з грибами і куркою
Лоранскій пиріг з грибами і куркою - це чудовий варіант як для звичайної вечері, так і для свята. Ви можете зробити його на заміну банальним бутербродам або подібним холодним закускам. Вже точно незвичайний не солодкий пиріг ваші гості гідно оцінять. До того ж основні інгредієнти тут курка і гриби, що означає, що пиріг буде не дуже калорфйним. Навпаки, його спокійно можна їсти на вечерю і не переживати за зайві кілограми. Такий чудовий мікс корисного білка і незвичайного смаку пирога, який буквально тане в роті, ви рідко де можете зустріти. Ми впевнені, ваші гості будуть приємно згадувати посиденьки у вас з таким смачним пирогом.
Ingredients
Борошно
200 г.
Масло вершкоев
50 г.
Яйця
3 шт.
Куряче філе
300 г.
Печериці
300 г.
Цибуля
0.5 шт.
Вершки
170 мл.
Сир твердий
150 г.
Вода
3 ст. л.
Сіль
за смаком
Перець
за смаком
Preparation steps
01
Масло розмішати з яйцем, додати воду з сіллю, борошном, замішати гладеньке тісто, загорнути в плівку і півгодини охолоджувати в холодильнику.
02
Грудку відварити до готовності і подрібнити, гриби до готовності обсмажити з цибулею, додати сіль з меленим перцем і мускатним горіхом, подрібнене куряче філе і все разом трохи обсмажити.
03
Духовку розігріти до 180°C градусів. Форму з діаметром 23 см. змастити вершковим маслом, розкачати тісто, сформувати бортик, начинку перекласти на тісто.
04
Виделкою злегка збити яйця, додати вершки з сиром, ретельно все перемішати і отриманою сумішшю рівномірно залити начинку.
05
Пиріг випікати 35-40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores