Мафіни з беконом і болгарським перцем - Image

Мафіни з беконом і болгарським перцем

Number of servings: 10Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Мафін - це маленька за розміром і кругла або овальна за формою випічка. Взагалі, слово «мафін» перекладається з французької moufflet - м'який хліб і з німецької muffe - один з видів хліба. Мафіни бувають 2-х типів: англійські та американські. Для виготовлення англійських мафінів використовують дріжджове тісто, а для американських в тісто кладуть розпушувач або соду. Мафіни мають різноманітні начинки, в тому числі і фруктові. Але в даному рецепті начинка не солодка, вона складається з бекону і болгарського перцю. Цей склад начинки робить мафіни дуже смачними, ситними і ароматними. Такі мафіни підійдуть для сніданку або для сімейного пікніка на природі.

Ingredients

Болгарський перець

300 г.

Бекон

200 г.

Яйця

3 шт.

Вершкове масло

100 г.

Борошно

150 г.

Розпушувач

1 ч. л.

Сіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Зелень

за смаком

Preparation steps

01

Перець промити, розрізати навпіл і очистити від насіння. Потім нарізати перець кубиками.

02

Зелень також промити і дрібно посікти.

03

Бекон нарізати кубиками і трохи обсмажити його на сковороді без олії.

04

Масло заздалегідь дістати з холодильника, щоб воно було м'яким, змішати з яйцем.

05

Потім до цієї суміші додати обсмажений бекон, зелень і перець.

06

Поперчити і посолити, за смаком, і ретельно перемішати.

07

Потім додати трохи розпушувача і борошна, знову перемішати.

08

Наповнити готовим тістом форми для випікання і поставити їх у духовку, розігріту до 180°С хвилин на 30-35.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Мафіни з беконом і болгарським перцем – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua