
Мафіни з беконом і болгарським перцем
Мафін - це маленька за розміром і кругла або овальна за формою випічка. Взагалі, слово «мафін» перекладається з французької moufflet - м'який хліб і з німецької muffe - один з видів хліба. Мафіни бувають 2-х типів: англійські та американські. Для виготовлення англійських мафінів використовують дріжджове тісто, а для американських в тісто кладуть розпушувач або соду. Мафіни мають різноманітні начинки, в тому числі і фруктові. Але в даному рецепті начинка не солодка, вона складається з бекону і болгарського перцю. Цей склад начинки робить мафіни дуже смачними, ситними і ароматними. Такі мафіни підійдуть для сніданку або для сімейного пікніка на природі.
Ingredients
Болгарський перець
300 г.
Бекон
200 г.
Яйця
3 шт.
Вершкове масло
100 г.
Борошно
150 г.
Розпушувач
1 ч. л.
Сіль
за смаком
Чорний мелений перець
за смаком
Зелень
за смаком
Preparation steps
01
Перець промити, розрізати навпіл і очистити від насіння. Потім нарізати перець кубиками.
02
Зелень також промити і дрібно посікти.
03
Бекон нарізати кубиками і трохи обсмажити його на сковороді без олії.
04
Масло заздалегідь дістати з холодильника, щоб воно було м'яким, змішати з яйцем.
05
Потім до цієї суміші додати обсмажений бекон, зелень і перець.
06
Поперчити і посолити, за смаком, і ретельно перемішати.
07
Потім додати трохи розпушувача і борошна, знову перемішати.
08
Наповнити готовим тістом форми для випікання і поставити їх у духовку, розігріту до 180°С хвилин на 30-35.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores