Макарони-бантики з червоної квасолі - Image

Макарони-бантики з червоної квасолі

Number of servings: 5Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Багато господинь люблять, коли у них є про запас рецепти навіть самих звичайних страв. Ось наприклад макарони. У нашій країні попередницею макаронів була локшина. Може бути і ви пам'ятаєте, як бабусі проводили весь вечір з цією нелегкою справою. Проте локшина виходила дуже смачною. Рецепт макаронів - бантиків дуже незвичайний. У першу чергу тим, що до тіста додається пюре з квасолі. Нехай це нововведення вас не лякає. Пюре з квасолі має м'який смак, якщо, звичайно, його добре проварити. Такі макарони порадують вас і своїм цікавим видом, і незвичайним смаком. Ви можете готувати їх до звичайнісінької сімейної вечері, особливо йому зрадіють ваші дітки. Адже вони люблять все те, що так незвично виглядає.

Ingredients

Вода

30 мл.

Яйце

1 шт.

Борошно

1, 5 ст.

Квасоля

0, 5 ст.

Сіль

0, 4 ч. л.

Preparation steps

01

Квасолю замочити (бажано з вечора). Відварити в підсоленій воді і за допомогою блендера перемолоти в пюре.

02

Замісити круте тісто з борошна, квасолевого пюре, яйця і води. Також додати сіль.

03

Розкчати тісто товщиною 3 мм. і поділити на квадратики. Затиснути квардратики по середині, щоб вийшли бантики.

04

Утворені бантики викласти на посипану борошном тацю і підсушити близько години. Відварити бантики до готовності.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Макарони-бантики з червоної квасолі – a step-by-step recipe with photos http://Zakaz.ua