
Макарони-бантики з червоної квасолі
Багато господинь люблять, коли у них є про запас рецепти навіть самих звичайних страв. Ось наприклад макарони. У нашій країні попередницею макаронів була локшина. Може бути і ви пам'ятаєте, як бабусі проводили весь вечір з цією нелегкою справою. Проте локшина виходила дуже смачною. Рецепт макаронів - бантиків дуже незвичайний. У першу чергу тим, що до тіста додається пюре з квасолі. Нехай це нововведення вас не лякає. Пюре з квасолі має м'який смак, якщо, звичайно, його добре проварити. Такі макарони порадують вас і своїм цікавим видом, і незвичайним смаком. Ви можете готувати їх до звичайнісінької сімейної вечері, особливо йому зрадіють ваші дітки. Адже вони люблять все те, що так незвично виглядає.
Ingredients
Вода
30 мл.
Яйце
1 шт.
Борошно
1, 5 ст.
Квасоля
0, 5 ст.
Сіль
0, 4 ч. л.
Preparation steps
01
Квасолю замочити (бажано з вечора). Відварити в підсоленій воді і за допомогою блендера перемолоти в пюре.
02
Замісити круте тісто з борошна, квасолевого пюре, яйця і води. Також додати сіль.
03
Розкчати тісто товщиною 3 мм. і поділити на квадратики. Затиснути квардратики по середині, щоб вийшли бантики.
04
Утворені бантики викласти на посипану борошном тацю і підсушити близько години. Відварити бантики до готовності.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores