Мариновані баклажани з каперсами і м'ятою - Image

Мариновані баклажани з каперсами і м'ятою

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch
Всіма відомий баклажан або «синенький», як його величають в Україні та Росії, вважається одним з небагатьох овочів, який не можна вживати в сирому вигляді. У зв'язку з цим способів приготування баклажанів існує величезна безліч. Перш за все, хочеться відзначити, що фіолетові плоди баклажанів містять цінні мінерали, що поліпшують діяльність серцево-судинної системи, селезінки і кісткового мозку. Не дивлячись на низьку калорійність, «синенький» чудово насичує організм, тому дієтологи рекомендують включити цей овоч в свій раціон. Хочемо поділитися з Вами рецептом маринованих баклажанів з каперсами і м'ятою. Проста в приготуванні, смачна і ситна закуска урізноманітнить Вашу сімейну вечерю.

Ingredients for the recipe

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
549.00

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

250 ml

Ingredients

Grilled Eggplant

450 г

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

5 ст. л.

Runa Vinegar 9% 0.75l

2 ст. л.

Fresh Mint Bundle 50g

30 г

Iberica Capers 250g

40 г

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Preparation steps

01

Розігрійте гриль.

02

Поріжте баклажани на тонкі скибочки і змастіть з обох сторін 2 ложками оливкової олії. Розкладіть на гриль фольгу і зверху одним шаром викладіть баклажани. Смажте до золотистого кольору приблизно 8-12 хвилин.

03

У мисці змішайте оцет, дрібно нарізану м'яту, каперси, чверть чайної ложки солі, половину чайної ложки перцю і решту олії. Додайте теплі баклажани і добре перемішайте. Залиште маринуватися на 20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cookies honey-tahini

Cookies honey-tahini

10

30 min