
Мармелад із червоної цибулі
Представляємо вашій увазі рецепт дуже цікавого мармеладу. Такий мармелад дуже добре поєднується з м'ясними стравами, наприклад, з печінкою або з дичиною. Також він служить дуже хорошою намазкою на тостовий хліб. Мармелад відмінно поєднується з усіма видами сирів. Мармелад з червоної цибулі ідеальний для здорового харчування, тому що він неймовірно корисний. Червона цибуля також рекомендована для лікувального харчування при захворюваннях нирок. Вона добре очищує кишечник від хвороботворних мікроорганізмів. А міжнародний союз дієтологів визнав омолоджуючі властивості червоної цибулі. Мармелад зберігається дуже добре в скляній банці в холодильнику до 1-1,5 місяців.
Ingredients
Часник
4 шт.
Цибуля червона
2 кг.
Масло вершкове
120 г.
Цукор
150 г.
Вино червоне
750 мл.
Оцет винний
350 мл.
Віскі
200 мл.
Олія оливкова
4 ст. л.
Кориця
1 шт.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Банки з кришками простерилізувати. Цибулю очистити, розрізати навпіл, тонко нарізати. Часник очистити, подрібнити.
02
Розігріти сковороду на сильному вогні, влити олію, додати цибулю і часник. Перемішати.
03
Зменшити вогонь, додати цукор, сіль і перець. Додати 2 ст. л. води. Тушкувати цибулю 40-50 хвилин, в сковороді без кришки.
04
Додати оцет, вино і віскі, тушкувати 25-30 хвилин, постійно змішувати. Додати прянощі.
05
Готовий мармелад розлити по банках, остудити, поставити в холодильник.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores