Meatball and potato salad with radishes - Image

Meatball and potato salad with radishes

Number of servings: 1Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Що може бути простіше, ніж картопля з м'ясом? Без цього традиційного поєднання ми не уявляємо українську кухню. Але цей рецепт є унікальним завдяки не просто м'ясу, а соковитим, маленьким, розміром як велика вишня кулькам, - фрикаделькам. Овочевий бульйон є основним інгредієнтом для підготовки багатьох страв, і в нашому випадку він також незамінний. Не забуваємо і про редиску - це один з перших овочів, який після довгої зими вітає нас своїми вітамінами ранньою весною. Спеції, що зроблять запашними та духмяними будь-яку страву, повністю довершать цей кулінарний шедевр. Ми споживаємо в даному салаті гірчицю, що безумовно додає гостроти та злегка солодкого смаку страві. Поєднання цих компонентів, в тому числі і черемши, є надзвичайно корисним, тому такому океану позитивних емоцій взагалі ціни немає.

Ingredients for the recipe

Ingredients

Young Potatoes

250г

Onion

1шт

Vinnytsia Mustard 125g

2.5 ч. л.

Minced Pork

100г

Cottage Cheese 9%

2 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Nasinnia Ukrainy Leek Seeds 0.2g

1 ст. л.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

1 ч. л.

Radish

200г

Dill 70g

2 ст. л.

Preparation steps

01

Картоплю помити, почистити, відварити в достатній кількості підсоленої води до готовності. Воду злити. Картоплю поки що не чіпати.

02

Ріпчасту цибулю почистити, дрібно посікти. Овочевий бульйон довести до кипіння, відварити в ньому цибулю до м'якості. Відварену картоплю порізати невеликими шматочками, перемішати з бульйоном і 1,5 ч.л. гірчиці, залишити.

03

Фарш перемішати до однорідності з 1 ст.л. знежиреного сиру, черемшею і  гірчицею, що залишилась. Приправити сіллю і перцем.

04

Виліпити з отриманої маси фрикадельки, обсмажити їх з усіх боків до готовності в розігрітій на антипригарній сковороді оливковій олії.

05

Редиску помити, почистити, нарізати тонкими кружечками. Перемішати з картоплею, кропом і сиром, що залишився. Посолити і поперчити.

06

Викласти фрикадельки на тарілку, подавати до столу з картопляним салатом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Шварцброт - німецький чорний хліб

Шварцброт - німецький чорний хліб

8

2 h 40 min