
Meatball and potato salad with radishes
Що може бути простіше, ніж картопля з м'ясом? Без цього традиційного поєднання ми не уявляємо українську кухню. Але цей рецепт є унікальним завдяки не просто м'ясу, а соковитим, маленьким, розміром як велика вишня кулькам, - фрикаделькам. Овочевий бульйон є основним інгредієнтом для підготовки багатьох страв, і в нашому випадку він також незамінний. Не забуваємо і про редиску - це один з перших овочів, який після довгої зими вітає нас своїми вітамінами ранньою весною. Спеції, що зроблять запашними та духмяними будь-яку страву, повністю довершать цей кулінарний шедевр. Ми споживаємо в даному салаті гірчицю, що безумовно додає гостроти та злегка солодкого смаку страві. Поєднання цих компонентів, в тому числі і черемши, є надзвичайно корисним, тому такому океану позитивних емоцій взагалі ціни немає.
Ingredients
Молода картопля
250г
Міцний овочевий бульйон
75мл
Цибуля
1шт
Гірчиця
2.5 ч. л.
Фарш
100г
Сир кисломолочний
2 ст. л.
Сіль
за смаком
Перець
за смаком
Черемша
1 ст. л.
Оливкова олія
1 ч. л.
Редиска
200г
Кріп
2 ст. л.
Preparation steps
01
Картоплю помити, почистити, відварити в достатній кількості підсоленої води до готовності. Воду злити. Картоплю поки що не чіпати.
02
Ріпчасту цибулю почистити, дрібно посікти. Овочевий бульйон довести до кипіння, відварити в ньому цибулю до м'якості. Відварену картоплю порізати невеликими шматочками, перемішати з бульйоном і 1,5 ч.л. гірчиці, залишити.
03
Фарш перемішати до однорідності з 1 ст.л. знежиреного сиру, черемшею і гірчицею, що залишилась. Приправити сіллю і перцем.
04
Виліпити з отриманої маси фрикадельки, обсмажити їх з усіх боків до готовності в розігрітій на антипригарній сковороді оливковій олії.
05
Редиску помити, почистити, нарізати тонкими кружечками. Перемішати з картоплею, кропом і сиром, що залишився. Посолити і поперчити.
06
Викласти фрикадельки на тарілку, подавати до столу з картопляним салатом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores