Медова гірчиця - Image

Медова гірчиця

Number of servings: 12Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування медової гірчиці. Медова гірчиця має ніжний, трохи солодкуватий смак і чимось нагадує вишуканий соус. Вона дуже сподобається тим, хто не любить ядрений смак чистої гірчиці. Медову гірчицю дуже легко зробити в домашніх умовах. Таку гірчицю застосовують не тільки в якості приправи, але і як додатковий інгредієнт при смаженні ковбас, шинки, бекону. Такий соус підвищує апетит, посилює виділення шлункового соку, що призводить до покращення травлення. Медову гірчицю варто вживати в їжу під час епідемій грипу. Також вона принесе користь для тих, хто хоче схуднути, адже в ній містяться речовини, що розщеплюють жири. Тому приготуйте її у себе вдома.

Ingredients

Зерна гірчиці

150 г.

Сіль

2 ч. л.

Білий винний оцет

4 ст. л.

Мед

200 г.

Вода

150 мл.

Куркума

на кінчику ножа

Білий перець

за смаком

Preparation steps

01

Зерна гірчиці перемолоти.

02

Воду, сіль і оцет перемішати, дати закипіти і обережно, поступово всипати мелені зерна, безупинно помішуючи.

03

Поварити декілька хвилин, поки маса не набуде гладеньку консистенцію.

04

Додати сіль, перець. Зняти з вогню.

05

У гарячу масу влити мед, ретельно перемішати.

06

Далі гарячу гірчицю розлити в банки і дати охолонути.

07

Можна їсти через тиждень.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min

Медова гірчиця – a step-by-step recipe with photos http://Zakaz.ua