
Молочні коржики
Пропонуємо Вам зануритися спогадами у безтурботне дитинство і згадати ті самі молочні коржики за п'ятнадцять копійок. Як можна забути цю ароматну, м'яку, свіжу випічку? Розсипчасте пісочне тісто з легким молочним смаком так і тане в роті. Однак коржики, що активно користувалися популярністю у радянський час, на жаль, зникли з прилавків їдалень. Але це не привід для смутку. Адже перед Вами перевірений рецепт (як по ГОСТУ) всіма улюбленого молочного печива. Спечіть коржики для своїх дітей, нехай і вони відчують солодкий смак Вашого дитинства. Готове печиво можете прикрасити на сучасний лад розтопленим шоколадом, а зверху присипати кокосовою стружкою або цукровою пудрою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
300 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 мл.
Homemade Butter
100 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Baking Soda 500g
3 г.
Auchan Vanilla Sugar 8g
5 г.
Preparation steps
01
Молоко довести до кипіння і розмішати в ньому цукор. Охолодити його, додати яйце, ванільний цукор, розм'якшене масло. Перемішати і збити протягом декількох хвилин. Борошно просіяти з содою. Духовку розігріти до 200°C.
02
Додати борошно в молочну суміш і замісити тісто. Розкачати тісто в пласт товщиною близько 0,5 сантиметра. Вирізати з тіста спеціальними формочками печиво і викласти на деко, застелене пергаментним папером. Поставити печиво в духовку і випікати близько 12 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)