
М'ятний брауні
Заповітна мрія будь-якого ласуна шоколадний брауні, який дуже популярний в Америці, був придуманий більше ста років тому на кухні легендарного чиказького готелю. Назва солодощі пішла від їх характерного коричневого кольору. Найцікавіше, що брауні – щось середнє між тортиком, тістечком і пудингом. Ось такий загадковий десерт, але який смачний. Весь секрет у дивовижній консистенції: приготований за класичним рецептом десерт виходить тягучим і «вологим» всередині із хрусткою цукровою скоринкою зовні. Сьогодні пропонуємо Вам трохи відійти від традиційної рецептури і спекти м'ятний брауні. Приємний освіжаючий аромат м'яти ідеально гармонує з насиченим шоколадним смаком цього десерту.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Black Chocolate with Nuts
180 г.
Homemade Butter
70 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Top Grade Wheat Flour
65 г.
Mint 50g
20 г.
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
3 г.
Almond Nuts 150g
50 г.
Auchan Powdered Sugar 200g
120 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
20 мл.
Preparation steps
01
Розтопити шоколад, розламаний на шматочки (60 грам), на водяній бані разом з вершковим маслом (30 грам), нарізаним кубиками. Яйця збити з цукром в пишну масу. Додати шоколадно-масляну суміш, просіяне борошно, промиту й дрібно нарізану м'яту і ваніль.
02
Горіхи крупно нарізати. Додати горіхи в тісто і довести його до однорідної консистенції. Духовку розігріти до 180. Тісто вилити у форму (заповнювати на 3/4) і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 25 хвилин. Дістати пиріг і дати охолонути.
03
Збити цукрову пудру з 20 грамами масла. Покрити масою теплі брауні. Поставити на 1 годину в холодильник. Розтопити шоколад з маслом, довести до однорідності і нанести на поверхню пирога. Охолодити і прикрасити м'ятою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)