Молочний суп чупе по-аргентинськи - Image

Молочний суп чупе по-аргентинськи

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Аргентинська кухня відрізняється значним впливом європейської кухні. Вона поєднує риси італійської та іспанської кухні і індіанських страв. Хоча вона має свої значні особливості. В аргентинській кухні немало екзотичних страв. Адже, це й не дивно. Аргентина країна далека і там є свої місцеві екзотичні продукти. Але є в Аргентині чимало страв із значним впливом європейської кухні, як ми вже й говорили вище. Сьогодні ми вам представляємо одну з них. Молочний суп чупе по-аргентинськи не має чіткої історії та дати виникнення. Ясно лише одне, такий заморський аргентинський суп готується зі звичних усіма нами інгредієнтів. Спробуйте приготувати його - вийде цікаво, смачно і поживно.

Ingredients

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Масло вершкове

1 ст. л.

Картопля

6 шт.

Молоко

1 л.

Кукурудза консервована

200 г.

Сир твердий

200 г.

Жовток яєчний

2 шт.

Preparation steps

01

Розігріти сковороду, покласти шматочок вершкового масла, висипати подрібнену цибулю, обсмажити.

02

Картоплю нарізати кубиками, висипати в каструлю, додати обсмажену цибулю, залити киплячою водою, так, щоб вода покрила інгредієнти в каструлі, поставити на середній вогонь.

03

По закінченню 15 хвилин влити кипляче молоко, додати кукурудзу і нарізаний кубиками сир. Варити 5 хвилин. Зняти з вогню, влити жовтки, перемішувати протягом 5 хвилин. При подачі додати свіжу зелень для прикраси.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Ceviche from European bass

Ceviche from European bass

2

25 min

Молочний суп чупе по-аргентинськи – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua