
Салат грибний з оселедцем
Всім відомий прекрасний салатик «Оселедець під шубою», який став обов'язковим атрибутом новорічного застілля. Але, на щастя, це далеко не єдиний варіант використання цієї рибки у святковому салаті. І ось як доказ рецепт, що заслуговує Вашої уваги – грибний салат з оселедцем. Якщо Ви вирішили відійти від традиційної класики, пропонована страва – те, що Вам потрібно. Оселедець – риба недорога і дуже смачна, а салати виходять з нею чудові: ароматні, ситні, поживні. Вона прекрасно поєднується не тільки з відвареною картоплею, буряком і морквою, але і з маринованими грибочками і солоними огірочками. Завдяки оригінальному оформленню такий салат не залишиться без уваги гостей.
Ingredients
Цибуля ріпчаста
100 г.
Оселедець
160 г.
Гриби мариновані
200 г.
Олія оливкова
30 мл.
Огірки солоны
120 г.
Preparation steps
01
Рибу нарізати невеликими шматочками. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями, півкільцями або подрібнити.
02
Огірки нарізати скибочками або кубиками. З грибів злити рідину.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores