
М'ясний суп із сиром і перловкою
Перлова крупа сама по собі - дуже корисний продукт, проте далеко не всі дорослі і діти її люблять. Замість звичайної каші можна приготувати з перловки ситне, корисне і смачне перше блюдо - м'ясний суп з сиром і перловкою. Приваблює в даному блюді те, що перловка - дуже недорога крупа, а якщо приготувати її правильно, ще й смачна. Найважливіше в процесі приготування супу з перловкою - дотримання черговості у використанні і викладанні інгредієнтів. Перлову крупу потрібно попередньо замочити не менше ніж на 2-3 години, а можна і на ніч. Попередньо підготовлена крупа буде в супі м'якша і смачніша. Подавати страву можна зі сметаною, подрібненою зеленню і житнім хлібом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
500 г.
Salt Egypt
за смаком
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
100 г.
Carrots
1 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Barley Groats
100 г.
Preparation steps
01
Покласти м'ясо в каструлю, залити водою, поставити на вогонь, довести до кипіння, після чого злити воду. Промити м'ясо, залити м'ясо в каструлі свіжою водою, поставити знову на вогонь, варити протягом 3 годин, посолити за смаком.
02
Моркву і цибулю очистити, нарізати кубиками. Додати в суп моркву та цибулю, всипати перлову крупу. Варити протягом 30 хвилин.
03
При подачі посипати тертим пармезаном і посіченою зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)