Оладки з пшоняної каші - Image

Оладки з пшоняної каші

Number of servings: 2Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Оладки з пшоняної каші - це не тільки смачно, але й корисно. Пшоняна каша має дуже корисні властивості. Містить фтор, корисний для зубів; магній для нервової системи; мідь для еластичності тканин, кремній для кісток і знову ж таки зубів; калій, потрібний для серця. Універсальний варіант оладок можна готувати з пшоняної каші, що залишилася після обіду. Каша повинна бути більш крутою, ніж розвареною. Оладки виходять смачними, повітряними і незвичайними. Часу йде не дуже багато, але смачна новинка у вашому меню забезпечена. Їдять їх зі сметаною, варенням, медом, джемом, запиваючи молоком, компотом або киселем.

Ingredients

Яйце куряче

1 шт.

Молоко

200 мл.

Борошно пшеничне

4 ст. л.

Цукор

2 ст. л.

Сіль

0,5 ч. л.

Олія рослинна

2 ст. л.

Розпушувач

0,3 ч. л.

Пшоно

200 г.

Preparation steps

01

Відварити пшоно. Додати в кашу яйце, влити молоко, додати борошно, розпушувач, цукор і сіль. Перемішати.

02

Розігріти сковороду, налити рослинну олію, викласти партію оладок, накрити кришкою сковороду, смажити 2 хвилини, перевернути на іншу сторону, смажити ще 2 хвилини при закритій кришці.

03

Подавати оладки зі сметаною, джемом або медом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Оладки з пшоняної каші – a step-by-step recipe with photos http://Zakaz.ua