Омлет по-віденськи - Image

Омлет по-віденськи

Number of servings: 3Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Ніхто не буде сперечатися, що яйця універсальний і дуже корисний продукт. Яйця додають в дуже велику кількість страв, які без цього інгредієнта будуть неповними, а то і зовсім несмачними. Яйця багаті на вітаміни, без яких наш організм не може обійтися. Наприклад вони сприяють зміцненню кісткової тканини, саме через присутність у своєму складі вітаміну D, який допомагає в засвоєнні кальцію, який в свою чергу дуже необхідний організму для формування міцного і здорового скелета. Також яйця корисні для м'язів, тому що містять білок, який бере участь у побудові м'язової тканини, він є навіть більш ефективним, ніж білок молочних продуктів або яловичини.

Ingredients

Яйця курячі

7 шт.

Помідори свіжі

6 шт.

Молоко

1 стакан

Борошно

3 ст. л.

Масло вершкове

2 ст. л.

Зелень

за смаком

Перець чорний

за смаком

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Помідори викласти на деко і запекти, потім протерти через сито або, очистивши від шкірки, довести до стану пюре.

02

В томатне пюре додати сирі яйця, борошно, молоко, поперчити і посолити, перемішати все до однорідності.

03

Вилити суміш на сковорідку з розтопленим вершковим маслом і готувати омлет з двох сторін. Перед подачею скласти омлет навпіл і посипати зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Омлет по-віденськи – a step-by-step recipe with photos http://Zakaz.ua