
Овочі по-керальски
Кухня Керали (індійська кухня) відображає культурне життя і традиції місцевих жителів, які населяють цей штат. Складена з вегетаріанських і невегетаріанское страв, керальская кухня змінюється від регіону до регіону. Основними інгредієнтами є кокос, тропічні фрукти, овочі, дав (бобові), різні крупи і морепродукти. Овочі по-керальскі - рецепт одного з безлічі вегетаріанських страв Керали. Всілякі трави та спеції, такі як листя каррі, кінза, м'ята, кардамон, гвоздика, кориця, чилі і імбир додають неповторний аромат керальскій їжі. Приготувати овочі по-керальскі можна і в мультиварці. Подають страву, прикрасивши гілочками петрушки.
Ingredients
Баклажани
1 шт.
Цукіні
200 г.
Картопля
450 г.
Стручкова квасоля
100 г.
Помідори
450 г.
Зелена цибуля
1 пучек
Овочевий бульйон
200 мл.
Вершкове масло
50 г.
Часник
2 зубчики
Коріандр
2 ст. л.
Куркума
2 ч. л.
Чилі
2 ч. л.
Петрушка
за смаком
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
У добре розігріту олію покласти подрібнений часник і дрібно нарізану зелену цибулю. Додати коріандр, куркуму, порошок чилі.
02
Обсмажити спеції, помішуючи, протягом 2 хвилин.
03
Картоплю і баклажани нарізати кубиком 2,5 см., цукіні і помідори - кружечками, стручкову квасолю - шматочками 2,5 см. в діаметрі.
04
Додати помідори, влити бульйон, посолити за смаком. Додати овочі, які залишились, і бульйон. Посолити.
05
Ретельно перемішати, закрити кришку і тушкувати 40 хвилин. Готувати, періодично перемішуючи. Додати петрушку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores