Овочі по-керальски - Image

Овочі по-керальски

Number of servings: 5Cooking time: 55 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Кухня Керали (індійська кухня) відображає культурне життя і традиції місцевих жителів, які населяють цей штат. Складена з вегетаріанських і невегетаріанское страв, керальская кухня змінюється від регіону до регіону. Основними інгредієнтами є кокос, тропічні фрукти, овочі, дав (бобові), різні крупи і морепродукти. Овочі по-керальскі - рецепт одного з безлічі вегетаріанських страв Керали. Всілякі трави та спеції, такі як листя каррі, кінза, м'ята, кардамон, гвоздика, кориця, чилі і імбир додають неповторний аромат керальскій їжі. Приготувати овочі по-керальскі можна і в мультиварці. Подають страву, прикрасивши гілочками петрушки.

Ingredients

Баклажани

1 шт.

Цукіні

200 г.

Картопля

450 г.

Стручкова квасоля

100 г.

Помідори

450 г.

Зелена цибуля

1 пучек

Овочевий бульйон

200 мл.

Вершкове масло

50 г.

Часник

2 зубчики

Коріандр

2 ст. л.

Куркума

2 ч. л.

Чилі

2 ч. л.

Петрушка

за смаком

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

У добре розігріту олію покласти подрібнений часник і дрібно нарізану зелену цибулю. Додати коріандр, куркуму, порошок чилі.

02

Обсмажити спеції, помішуючи, протягом 2 хвилин.

03

Картоплю і баклажани нарізати кубиком 2,5 см., цукіні і помідори - кружечками, стручкову квасолю - шматочками 2,5 см. в діаметрі.

04

Додати помідори, влити бульйон, посолити за смаком. Додати овочі, які залишились, і бульйон. Посолити.

05

Ретельно перемішати, закрити кришку і тушкувати 40 хвилин. Готувати, періодично перемішуючи. Додати петрушку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Овочі по-керальски – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua