Паштет із копченим лососем і кропом - Image

Паштет із копченим лососем і кропом

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Паштет із копченим лососем і кропом - цікавий варіант рибного паштету. Для рибних паштетів можна використовувати варену, солону або копчену рибу. У запропонованому рецепті це копчений лосось. У традиційних рецептах рибного паштету пропонується подрібнити рибу до однорідної маси. Особливість цього рецепту в тому, що половину зазначеної в рецепті кількості копченого лосося потрібно подрібнити у блендері, змішавши з сиром маскарпоне і кропом, а другу половину додати в однорідну масу у вигляді маленьких шматочків. Паштет можна подавати як закуску, а можна намазувати на бутерброди або розкласти в кошички з листкового тіста. У будь-якому випадку паштет буде відмінною прикрасою святкового столу.

Ingredients

Сир маскарпоне

230 г.

Кріп

2 ст. л.

Сік лимонний

1 ст. л.

Лосось копчений

115 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

У чашу блендера викласти сир маскарпоне. Подрібнити кріп, додати його в чашу блендера, влити також лимонний сік.

02

Нарізати дрібними шматочками лосось, половину додати в чашу блендера, подрібнити за допомогою блендера до однорідної маси.

03

Викласти рибну масу з чаші блендера в миску, додати другу половину нарізаного лосося, перемішати, додати сіль і перець за смаком.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Паштет із копченим лососем і кропом – a step-by-step recipe with photos http://Zakaz.ua