
Паста з лососево-сирним соусом
Італійська кухня - це постійна різноманітність, несподівані поєднання і витончена гамма смаків. Для цієї страви найкраще підходить паста феттуччіне, рeджінетте, наполетане, фарфалле, лінгуіне і спагетті. Ніжне філе лосося і запечена скоринка сиру зроблять пасту ніжною, живильною і просто дуже смачною. Пікантне і гостре блюдо, не складне в приготуванні, але дуже смачне, особливо для любителів сиру. Соус - головна складова пасти, і тут можна проявити творчу фантазію. Можна додати в цей соус смажені помідори і трохи чилі перцю. Готову пасту викладають на блюдо, поливають соусом і тут же подають до столу. Підійде, як до святкового столу, так і до обіду в будній день.
Ingredients
Паста-бантики
300 г.
Лососеві стейки
2 шт.
Сир з пліснявою
200 г.
Вершки 22%
150 г.
Часник
2 зубчика
Оливкова олія
50 г.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Пасту зварити.
02
Відокремити рибу від кісток, порізати шматочками.
03
Сир теж нарізати кубиками.
04
Поставити на вогонь сковороду з оливковою олією, розчавити ножем часник і кинути в олію, через секунд тридцять вийняти часник, закинути рибу.
05
Обсмажувати, постійно помішуючи, 5-7 хвилин, залити вершки, продовжувати мішати. Коли вершки закиплять, закинути сир, злегка посолити, поперчити і тримати соус на вогні ще хвилин п'ять, постійно помішуючи.
06
Пасту викласти на тарілки, полити соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores