
Паве
Паве - це десертне блюдо бразильської кухні, цілком доступне за складом і не складне в приготуванні. Головна умова - дуже свіжі яйця, так як в процесі приготування вони не проходять термообробку. Вершки беруться жирні і густі. Шоколад бажано використовувати чорний. Яєчні білки необхідно збивати в тугу піну. Десерт Паве подають охолодженим, можна окремо на маленьких тарілочках або на великому блюді нарізаним порційними шматками. Прикрашають тертим шоколадом. Паве – це дуже смачний десерт для дітей і дорослих, на свято і на кожен день.
Ingredients
Молоко
250 мл.
Вершки
200 мл.
Згущене молоко
1 банка
Яйця
4 шт.
Печиво
250 г.
Чорний шоколад
100 г.
Вода
150 мл.
Preparation steps
01
Жовтки відокремити від білків. Жовтки злегка розтерти. До жовтків додати згущене молоко і молоко, перемішати, поставити на вогонь і варити до загустіння. Готовий крем охолодити.
02
Влити 150 мл. води в невелику каструлю, додати шоколад і прогріти 5 хвилин до повного розчинення шоколаду.
03
Печиво вмочити в шоколад. Викласти шар печива в форму, зверху половину крему. Шари повторити.
04
Охолоджені білки збити міксером в густу піну. Збити вершки. Потім з'єднати вершки з білками і акуратно перемішати.
05
Вершки і білки викласти у форму і розрівняти, поставити в холодильник для охолодження.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores