
Печиво на розсолі
Печиво на розсолі - просте у приготуванні і одне з самих дешевих за витратами печиво. Цей рецепт, без сумніву, візьмуть на замітку люди, що дотримуються посту, адже в переліку інгредієнтів немає ні яєць, ні молочних продуктів. Який розсіл використовувати? Можна помідорний, а можна огірковий. Головне, щоб він був смачним. Для додання випічці рихлості додають розпушувач. Замість 2-х чайних ложок розпушувача можна взяти 1 чайну ложку соди..Печиво, приготоване на розсолі, виходить трішечки солонуватим з ледь вловимим пряним смаком. Якщо Ви хочете, щоб печиво вийшло більш хрустким, розкатайте тісто трохи тонше. Рослинну олію бажано використовувати без запаху.
Ingredients
Розсіл (краще помідорний, але можна і з огірків)
16 ст. л.
Соняшникова олія
16 ст. л.
Цукор
16 ст. л.
Борошно
400 г.
Розпушувач
2 ч. л.
Preparation steps
01
Розсіл змішати з маслом.
02
Додати цукор.
03
Додати борошно і розпушувач, замісити тісто.
04
Розкачати тісто завтовшки близько 5 мм.
05
За допомогою формочок вирізати фігурки.
06
Деко застелити папером для випічки. Викласти печиво. Поставити в розігріту до 180°C духовку. Випікати протягом 15-20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores