Печиво на розсолі - Image

Печиво на розсолі

Number of servings: 10Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Печиво на розсолі - просте у приготуванні і одне з самих дешевих за витратами печиво. Цей рецепт, без сумніву, візьмуть на замітку люди, що дотримуються посту, адже в переліку інгредієнтів немає ні яєць, ні молочних продуктів. Який розсіл використовувати? Можна помідорний, а можна огірковий. Головне, щоб він був смачним. Для додання випічці рихлості додають розпушувач. Замість 2-х чайних ложок розпушувача можна взяти 1 чайну ложку соди..Печиво, приготоване на розсолі, виходить трішечки солонуватим з ледь вловимим пряним смаком. Якщо Ви хочете, щоб печиво вийшло більш хрустким, розкатайте тісто трохи тонше. Рослинну олію бажано використовувати без запаху.

Ingredients

Розсіл (краще помідорний, але можна і з огірків)

16 ст. л.

Соняшникова олія

16 ст. л.

Цукор

16 ст. л.

Борошно

400 г.

Розпушувач

2 ч. л.

Preparation steps

01

Розсіл змішати з маслом.

02

Додати цукор.

03

Додати борошно і розпушувач, замісити тісто.

04

Розкачати тісто завтовшки близько 5 мм.

05

За допомогою формочок вирізати фігурки.

06

Деко застелити папером для випічки. Викласти печиво. Поставити в розігріту до 180°C духовку. Випікати протягом 15-20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Печиво на розсолі – a step-by-step recipe with photos http://Zakaz.ua