Печиво з фундуком та шоколадом - Image

Печиво з фундуком та шоколадом

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Печиво з фундуком та шоколадом - цікавий рецепт випічки з пісочного тіста. Якщо Ви хочете, щоб Ваша пісочна випічка вийшла ніжною і розсипчастою, прислухайтеся до порад досвідчених господинь. Використовувати як інгредієнт пісочного тіста маргарин замість вершкового масла можна, але на маслі тісто вийде ніжніше, а найголовніше: корисніше для здоров'я. Вершкове масло для збивання з цукром має бути розм'якшеним, тому дістаньте його з холодильника заздалегідь. Замість цукрового піску можна використовувати цукрову пудру: вона швидше розчиниться в маслі. При замісі довго м'яти тісто і сильно тиснути не треба, так як воно може вийти занадто щільним, "гумовим", а випічка з нього буде твердою.

Ingredients

Борошно пшеничне

200 г.

Розпушувач

0,5 ч. л.

Сіль

0,25 ч. л.

Масло вершкове

100 г.

Цукор

70 г.

Фундук

90 г.

Екстракт ванільний

1 ч. л.

Шоколад молочний

115 г.

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 160ºС. Деко застелити харчовим папером. У мисці змішати борошно, сіль і розпушувач. Окремо збити міксером цукор з вершковим маслом, додати в суміш подрібнений фундук і ваніль. Збити ще раз, після додати сюди ж борошняну суміш. Ретельно перемішати.

02

За допомогою ложки сформувати довге печиво, викладаючи відразу на деко. Поставити в духовку на 20 хвилин, випікати до золотистого кольору. Витягнути готове печиво, остудити на деко протягом 5 хвилин, потім перекласти на тарілку, залишити до повного охолодження.

03

Шоколад розтопити на водяній бані. Вмочити один кінець печива в шоколад, потім вмочити й інший кінець. Викласти обережно на велику тарілку, залишити на 1 годину, до повного застигання шоколаду.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Печиво з фундуком та шоколадом – a step-by-step recipe with photos http://Zakaz.ua