
Перці з начинкою по-італійськи
Всі ми знаємо старий добрий рецепт фаршированого перцю. Тільки у відомому всім варіанті перець подають цілим. Ми ж пропонуємо вам дещо інший рецепт. У ньому начиняють половинки перцю. Та й сама начинка дещо відрізняється. Хліб робить страву більш ситною, помідори роблять її соковитішою, а базилік додає пряного аромату. Така страва - чудово підходить і для звичайної вечері в колі сім'ї, і для свят. Подавати на стіл такий перчик можна як повноцінну страву, так і як закуску до гарніру.
Ingredients
Підсохлий білий хліб
4-6 шматків
Помідори
6 шт.
Сіль
2-3 дрібні дрібки
Оливкова олія
70 мл.
Яйця
1 шт.
Сир Пармезан
50-70 г.
Великі солодкі перці
8 шт.
Каперси
1-2 ст. л.
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 200°С. Форму з антипригарним покриттям змастити оливковою олією.
02
Кожну перчину розрізати на дві половинки, помити і видалити насіння.
03
Білий хліб порізати шматочками середнього розміру, скласти в миску і залити невеликою кількістю холодної води. Хліб віджати.
04
Помідори бланшувати 2 хвилини в киплячій воді, дістати шумівкою і очистити від шкірки, нарізати кубиками. Сир натерти. Листя базиліка подрібнити ножем.
05
У чашці з'єднати хліб, помідори, сир, базилік, додати каперси - за смаком. Вбити яйце, влити трохи оливкової олії. Перемішати масу. Половинки перцю начинити, викладаючи масу без гірки. Посолити і скропити оливковою олією кожен перець.
06
Викласти у форму, запікати в духовці 30-40 хвилин. Поки верх начинки не підрум'яниться. Такі перці смачні як гарячими, так і холодними.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores