Перці з начинкою по-італійськи - Image

Перці з начинкою по-італійськи

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Всі ми знаємо старий добрий рецепт фаршированого перцю. Тільки у відомому всім варіанті перець подають цілим. Ми ж пропонуємо вам дещо інший рецепт. У ньому начиняють половинки перцю. Та й сама начинка дещо відрізняється. Хліб робить страву більш ситною, помідори роблять її соковитішою, а базилік додає пряного аромату. Така страва - чудово підходить і для звичайної вечері в колі сім'ї, і для свят. Подавати на стіл такий перчик можна як повноцінну страву, так і як закуску до гарніру.

Ingredients

Підсохлий білий хліб

4-6 шматків

Помідори

6 шт.

Сіль

2-3 дрібні дрібки

Оливкова олія

70 мл.

Яйця

1 шт.

Сир Пармезан

50-70 г.

Великі солодкі перці

8 шт.

Каперси

1-2 ст. л.

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 200°С. Форму з антипригарним покриттям змастити оливковою олією.

02

Кожну перчину розрізати на дві половинки, помити і видалити насіння.

03

Білий хліб порізати шматочками середнього розміру, скласти в миску і залити невеликою кількістю холодної води. Хліб віджати.

04

Помідори бланшувати 2 хвилини в киплячій воді, дістати шумівкою і очистити від шкірки, нарізати кубиками. Сир натерти. Листя базиліка подрібнити ножем.

05

У чашці з'єднати хліб, помідори, сир, базилік, додати каперси - за смаком. Вбити яйце, влити трохи оливкової олії. Перемішати масу. Половинки перцю начинити, викладаючи масу без гірки. Посолити і скропити оливковою олією кожен перець.

06

Викласти у форму, запікати в духовці 30-40 хвилин. Поки верх начинки не підрум'яниться. Такі перці смачні як гарячими, так і холодними.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min

Перці з начинкою по-італійськи – a step-by-step recipe with photos http://Zakaz.ua