Ікра щуки - Image

Ікра щуки

Number of servings: 2Cooking time: 10 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

З ікри щуки можна приготувати чимало страв. Її додають у всілякі салати, її їдять просто солону, з неї готують смачні закуски. Мало того, ікра щуки дуже корисна. Вона містить: фосфор, йод, залізо, поліненасичені жирні кислоти та інші корисні речовини, необхідні нашому організму, щоб він нормально функціонував. Вона корисна для тих, у кого проблеми з тиском і тих, хто хоче підвищити рівень гемоглобіну, ікра запобігає передчасному старінню організму. Вона підвищує загальний життєвий тонус. Ікра щуки є природним афродизіаком і додає сили на «любовному фронті». Тому приготуйте сьогодні собі і своєму коханому на вечерю ікру щуки.

Ingredients for the recipe

Ingredients

Defrosted Pike Caviar

250 г.

Onion

0,25 шт.

Lemon

за смаком

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

1 ст.л.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

1 ст.л.

Dill 70g

за смаком

Baguette, pc

1 шт.

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 180ᵒC. Багет нарізати тонкими скибочками, так. щоб він не розкришився. Скибочки викласти на деко, перед цим постелити на нього пекарський папір, поставити в духовку на десять хвилин. Хліб повинен підсохнути і стати схожим на чіпси. Вийняти його та дати йому охолонути.

02

Цибулю натерти на крупній тертці. З отриманої маси віджати сік.

03

Потім потрібно перемішати ікру з майонезом і вершками, додати цибулю і подавати з хлібними чіпсами, все це прикрасити частинкою лимона та окропу.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Zucchini Lasagna

Zucchini Lasagna

5

1 h