
Різотто з куркою і двома сирами
Різото з куркою і двома сирами - один із численних варіантів різото. Варіант, який за великим рахунком можна досить умовно назвати "різото", так як у запропонованому рецепті не дотримується головний принцип приготування цієї страви: курячий бульйон додається в рис не порціями, поступово, а одразу весь. Іншими словами: обраний інакший спосіб приготування рису. Але такий варіант має право на існування, як би він не називався: різото або просто рис із куркою, овочами і сиром. Будьте впевнені, що приготована за цим рецептом страва сподобається всім, хто її скуштує. Смачна, апетитна, нескладна в приготуванні, вона надовго затримається в меню Вашої родини.
Ingredients
Рис
400 г.
Бульйон курячий
750 мл.
Овочі заморожені
500 г.
Філе куряче
340 г.
Сир чеддер
120 г.
Вершки
125 мл.
Сир пармезан
40 г.
Олія оливкова
2 ст. л.
Цибуля ріпчаста
1 шт.
Preparation steps
01
У велику каструлю влити олію, поставити каструлю на вогонь, всипати дрібно нарізану цибулю, обсмажити.
02
Додати рис в каструлю, перемішати, всипати суміш овочів, влити курячий бульйон. Довести суміш до кипіння, зменшити вогонь. Накрити каструлю кришкою, готувати 15 хвилин.
03
Заздалегідь необхідно відварити філе. Філе додати в каструлю разом з вершками, двома видами сиру, які потрібно натерти.
04
Зняти каструлю з плити, накрити кришкою, дати настоятися 10 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores