
Свинина, запечена з грибами в тісті
Дуже ніжне м'ясо, яке тане в роті. Спробувавши його одного разу, захочеться повторити це багато-багато разів. А все завдяки грибам, м'якому листковому тісту. Вони роблять м'ясо соковитим і приємним на смак. Можете сміливо експериментувати з приправами - вони тільки додають бажання з'їсти шматочок такого м'ясного рулетика. Перед подачею не забудьте порізати рулет, розкласти красиво на тарілку і прикрасити зеленню - вона додасть більше апетиту і прикрасить цю чудову страву. Ваші гості будуть просити ще добавки!
Ingredients
Свиняча вирізка
1кг
Печериці
500г
Ріпчаста цибуля
1шт
Листкове дріжджове тісто
450г
Сіль
за смаком
Перець
за смаком
Прянощі
за смаком
Олія
4 ст.л
Молоко
для змащування
Preparation steps
01
Гриби і цибулю дрібно нарізати, обсмажити на сковороді з 2 ст.л. рослинної олії, додати сіль і перець. Охолодити.
02
Листкове тісто розморозити і розкачати. Рівномірно розподілити грибну суміш на поверхні тіста.
03
М'ясо намастити рослинною олією, додати спецій та солі.
04
Загорнути свинину. Змастити тісто молоком і викласти на деко, застелене папером для випічки.
05
Випікати в розігрітій до 180°C градусів духовці приблизно годину. Подавати страву гарячою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores