Свинина, запечена з грибами в тісті - Image

Свинина, запечена з грибами в тісті

Number of servings: 6Cooking time: 1 h 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Дуже ніжне м'ясо, яке тане в роті. Спробувавши його одного разу, захочеться повторити це багато-багато разів. А все завдяки грибам, м'якому листковому тісту. Вони роблять м'ясо соковитим і приємним на смак. Можете сміливо експериментувати з приправами - вони тільки додають бажання з'їсти шматочок такого м'ясного рулетика. Перед подачею не забудьте порізати рулет, розкласти красиво на тарілку і прикрасити зеленню - вона додасть більше апетиту і прикрасить цю чудову страву. Ваші гості будуть просити ще добавки!

Ingredients

Свиняча вирізка

1кг

Печериці

500г

Ріпчаста цибуля

1шт

Листкове дріжджове тісто

450г

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Прянощі

за смаком

Олія

4 ст.л

Молоко

для змащування

Preparation steps

01

Гриби і цибулю дрібно нарізати, обсмажити на сковороді з 2 ст.л. рослинної олії, додати сіль і перець. Охолодити.

02

Листкове тісто розморозити і розкачати. Рівномірно розподілити грибну суміш на поверхні тіста.

03

М'ясо намастити рослинною олією, додати спецій та солі.

04

Загорнути свинину. Змастити тісто молоком і викласти на деко, застелене папером для випічки.

05

Випікати в розігрітій до 180°C градусів духовці приблизно годину. Подавати страву гарячою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Свинина, запечена з грибами в тісті – a step-by-step recipe with photos http://Zakaz.ua