
Свинина в апельсиновій глазурі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Natural Chops Pork
1 кг.
Oranges 1kg
1 шт.
Cosmia Bio Solid Shampoo with Lavender and Ginger Extracts 85g
1 ст. л.
Chong Soy Sauce 1l
2 ст. л.
Litniy Med Honey 750g
2 ст. л.
Preparation steps
01
М'ясо вимити, обсушити, натерти сіллю і перцем, і обмастити з усіх боків рослинною олією. Покласти м'ясо на змащене олією деко.
02
Запікати в духовці при температурі 180°С 70 хвилин.
03
Приготувати апельсиновий сироп. Для цього апельсин вимити й обсушити. За допомогою дрібної терки з половини або з третьої частини апельсина зняти цедру. Потім розрізати апельсин навпіл, і з обох половинок вичавити сік.
04
Очистити корінь імбиру і натерти його на дрібній тертці. У мисці з'єднати апельсиновий сік, цедру, імбир, соєвий соус і мед. Все добре перемішати і поставити на сильний вогонь. Варити сироп до загусання.
05
Вийняти м'ясо з духовки, обмазати його сиропом і запікати ще 10 хвилин. За цей час м'ясо можна ще 2 рази змастити сиропом. Готову свинину викласти на листя салату і прикрасити кружальцями апельсинів.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)