
Картопляний салат із яблуками та беконом
Скільки ж існує різних салатів, в яких один з основних інгредієнтів - це картопля?! Всі вони по-своєму гарні, смачні та цікаві. Але от хочеться чогось новенького! Щоб не як у всіх, щоб здивувати своїх рідних і гостей. Якщо ви експериментатор на кухні і любите різні нові рецепти, тоді вам точно слід випробувати наш рецепт салату з картоплею, яблуками і беконом. Вся суть експериментів в кулінарії в тому, щоб об'єднати абсолютно далекі один від одного інгредієнти, щоб в результаті отримати смачну і незвичайну страву. Якраз це ми і спробували зробити в нашому салаті. Ви можете перевірити цей смаковий букет на собі, приготувавши салат вдома.
Ingredients
Бекон
100 г.
Цибуля
80 г.
Яблука
200 г.
Картопля
1,4 кг.
Цибуля зелена
40 г.
Олія оливкова
40 мл.
Оцет бальзамічний
40 мл.
Гірчиця
30 г.
Чебрець сушений
5 г.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити і нарізати скибочками. Відварити картоплю в підсоленій воді до готовності. Злити воду, картоплю охолодити і просушити.
02
Розігріти сковороду, покласти на неї шматочки бекону. Обсмажити бекон до золотистого кольору. Просушити бекон паперовим рушником (видалити зайвий жир). Нарізати обсмажений бекон соломкою або шматочками.
03
Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. У сковороді, в якій смажився бекон, на жирі обсмажити нарізану цибулю. Зелену цибулю помити, просушити і дрібно нарізати. Яблука помити, очистити, видалити серцевини і нарізати шматочками. Скласти яблука в миску.
04
До яблук додати цибулю, картоплю і бекон. Добре перемішати, потім додати зелену цибулю, оливкову олію, оцет, гірчицю, сіль, чебрець і чорний перець. Перемішати і подавати охолодженим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores