Картопляний салат з тунцем і квасолею - Image

Картопляний салат з тунцем і квасолею

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Іноді дуже хочеться зробити щось дуже просте і швидке. Особливо якщо прийшов втомлений з роботи і сил немає довго стояти біля плити. Тому для таких випадків існують рецепти ситних салатів, які й голод вгамують, і не змусять вас довго возитися з приготуванням. Один з таких салатів - з картоплі, тунця і квасолі. Хороший він тим, що його можна приготувати в будь-який час року, особливо якщо використовувати консервовану квасолю. Швидкий салат сподобається не тільки вам, але й усім вашим рідним, адже його можна подавати як повноцінну страву. А якщо ще й прикрасити зеленню, то вийде навіть дуже представницький вигляд.

Ingredients

Картопля

500 г.

Олія оливкова

40 мл.

Лимон

30 г.

Перець чилі

5 г.

Часник

1 зуб.

Квасоля

400 г.

Цибуля

80 г.

Петрушка

30 г.

Тунець консервований

200 г.

Салат

110 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати кубиками або скибочками. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.

02

Змішати оливкову олію, лимонний сік, чилі і часник. З тунця злити рідину і трохи розім'яти виделкою. З квасолі злити рідину, якщо вона консервована або відварити до м'якості.

03

Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями або півкільцями. Петрушку помити, просушити і подрібнити. Перемішати всі інгредієнти, додати заправку, перемішати і подавати, трохи охолодивши.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Green beans casserole

Green beans casserole

2

30 min