Припущенний в червоному вині інжир з ванільним морозивом - Image

Припущенний в червоному вині інжир з ванільним морозивом

Number of servings: 2Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Десерти з фруктів і ягід - це не тільки ласощі, але і здорова їжа. Рецептів таких десертів так само багато, як і різновидів фруктів та ягід. Бархатистий плід інжиру - незвичайний сезонний продукт, який має терпкий солодкий смак, довгу історію і безліч корисних властивостей. У запропонованому рецепті можна використовувати сушений інжир. Існує думка, що якісний сушений інжир смачніший, ніж свіжий. Сушений інжир є рекордсменом серед інших сухофруктів за вмістом клітковини, у зв'язку з цим його вживання гарантує відчуття ситості і покращує роботу шлунково-кишкового тракту. Припущений в червоному вині інжир з ванільним морозивом порадує своїм смаком і ароматом.

Ingredients

Вино червоне сухе

300 мл.

Мед

2 ст. л.

Цукор

1 ст. л.

Інжир

110 г.

Кориця (паличка)

1 шт.

Гвоздика

2 шт.

Морозиво ванільне

за смаком

Preparation steps

01

Змішати в глибокій сковороді всі інгредієнти, за винятком морозива.

02

Поставити сковороду на вогонь, довести до кипіння, при цьому постійно помішуючи.

03

Перекласти інжир в миску зі сковороди.

04

Довести суміш на сковороді до кипіння, варити до зменшення обсягу до 50 мл. Процідити отриманий сироп в миску.

05

Вилити сироп в миску з інжиром. Остудити. Подавати з морозивом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Припущенний в червоному вині інжир з ванільним морозивом – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua