Гарбузово-картопляний салат - Image

Гарбузово-картопляний салат

Number of servings: 8Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch
Салати завжди приємно готувати. Адже, найчастіше вони не вимагають багато часу, а результат виходить приголомшуючим. Сьогодні ми вам рекомендуємо приготувати дуже незвичайний, але дуже смачний і корисний гарбузово-картопляний салат. До його складу входять корисні інгредієнти, так що такий салат можна вживати людям у яких є деякі проблеми зі здоров'ям, в першу чергу з травленням. Гарбуз і шпинат - це можна сказати цілющі продукти. Вони містять повний комплекс вітамінів і мікроелементів. Цікаво відзначити, що гарбуз є носієм маловідомого вітаміну Т. Джерелом такого вітаміну є ще три продукти - це насіння кунжуту, курячі яйця, дріжджі. Вітамін Т в організмі не синтезується.

Ingredients for the recipe

Packaged Potatoes
15.90 34.60

Packaged Potatoes

per 1 kg

Ingredients

Sweet Watermelon Paper Cup 250ml 6pcs

400 г.

Packed Potatoes

200 г.

Kotanyi Red Sweet Pepper 35g

50 г.

White Onion

50 г.

Iberica Garlic Cloves 100g

2 шт.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

25 г.

ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g

15 г.

Metro Chef Cutted Thyme 60g

5 г.

Kotanyi Chopped Basil 9g

5 г.

Salt Egypt

3 г.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Mria Grounded Red Pepper 20g

2 г.

Spinach Bunch100g

400 г.

Eco Roman Cumin 15g

5 г.

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l

20 г.

Preparation steps

01

Солодкий гарбуз почистити від шкірки та зернят і порізати невеликими кубиками. Почистити та порізати кубиками картоплю. У велику кастрюлю налити воду та покласти порізаний гарбуз та картоплю. Вода повинна покривати овочі. Дати воді закипіти та зменшити вогонь. Накрити кришкою та варити на повільному вогні 15-20 хвилин або поки овочі не стануть достатньо м'якими. Злити воду та відставити овочі.

02

У велику сковорідку налити соняшникову олію та дати їй нагрітися. Тонко порізати червоний солодкий перець та білу цибулю, часник подрібнити. Покласти солодкий перець, цибулю та часник і часто помішуючи, смжити на середньому вогні, поки цибуля не стане прозорою. Додати коричневий цукор, та смажити ще хвилин 5, поки цукор добре не перемішається та не розчинеться. Забрати з вогню.

03

Додати на сковорідку кмин, базилік, сіль, чорний перець. Акуратно перемішати те, що смажилося на сковорідці з вареною картоплею та гарбузом. На широку тарілку викласти шпинат, зверху помістити гарбузово-картопляний салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min