Гарбуз, фарширований солодким пловом - Image

Гарбуз, фарширований солодким пловом

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ingredients

Гарбуз

2 кг

Рис

200 г

Масло вершкове

70 г

Родзинки

200 г

Яблука

150 г

Горіхи кедрові

100 г

Цукор

15 г

Кориця мелена

5 г

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Розігріти духовку до 200°C градусів. Рис відварити до напівготовності. Промити рис холодною водою..

02

Родзинки добре промити окропом. Яблуко помити, очистити, видалити серцевину, нарізати скибочками. Додати до рису родзинки, кедрові горішки, яблуко. Додати до цієї суміші сіль, корицю і цукор.

03

Масло розтопити. Полити маслом рисову суміш і добре перемішати. Гарбуз помити.

04

У гарбуза зрізати верх і відкласти кришку. За допомогою ложки і ножа витягти з гарбуза насіння. Поставити гарбуз на 30 хвилин у духовку. Після цього наповнити гарбуз начинкою з рису і накрити відкладеною кришкою.

05

Поставити гарбуз у будь-яку форму для духовки, щоб він твердо стояв. Запікати близько 40 хвилин. При подачі викладати плов на тарілку, разом з м'якоттю.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Гарбуз, фарширований солодким пловом – a step-by-step recipe with photos http://Zakaz.ua