Пюре з селери - Image

Пюре з селери

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Селера - досить специфічний овоч, в блюда його додають в невеликих кількостях. Найчастіше використовується його корінь. Корінь селери - дуже корисний продукт. Його можна варити, смажити, тушкувати, маринувати, солити. З кореня селери готують супи і салати, а також можна приготувати чудовий легкий, дієтичний гарнір - альтернатива картопляному пюре - пюре з селери. У такого пюре немає різкого смаку селери, тільки незвичайний легкий пряний присмак і впізнаваний аромат, характерний для всіх страв, що включають селеру. Такий гарнір найкраще підійде до м'яса, а також пюре з селери можна подавати разом з сиром рокфор.

Ingredients

Корінь селери

1 кг.

Вода

600 мл.

Оливкова олія

2 ст. л.

Морська сіль

1 ч. л.

Мелений чорний перець

за смаком

Preparation steps

01

Помити, очистити і нарізати корінь селери невеликими кубиками. Покласти в каструлю, залити киплячою водою, варити до м'якості 30 хвилин.

02

Злити воду, залишивши частину, щоб розбавляти пюре. За допомогою блендера збити пюре до гладкості, додавши оливкову олію.

03

Приправити сіллю і перцем.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Пюре з селери – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua