Рис із тертим кокосом - Image

Рис із тертим кокосом

Number of servings: 5Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Одним із основних інгредієнтів запропонованого рецепта є тертий кокос. М'якоть кокоса містить цілий ряд корисних для людського організму речовин, має здатність поліпшувати травлення і зір, підвищувати імунітет, відновлювати сили, перешкоджати виникненню серцево-судинних і онкологічних захворювань. Крім того, широко відомі протизапальна та антимікробна дії кокоса. Недарма жителі тропічних країн називають кокос "подарунком з небес". Із додаванням кокоса можна приготувати смачні, оригінальні страви, які, до того ж, дуже поживні. Рис із тертим кокосом - одна з таких страв.

Ingredients

Рис Басматі

200 г.

Вода

400 мл.

Тертий кокос

100 г.

Родзинки

2 ст. л.

Кориця

1 паличка

Кунжут

1 ст. л.

Гвоздика

3 шт.

Оливкова олія

2 ст. л.

Preparation steps

01

Обсмажити кокос в олії протягом 1 хвилини на маленькому вогні. Додати кунжут, гвоздику і підсмажити все разом до золотистого кольору кокоса.

02

У киплячу воду кинути рис і додати корицю, кокос, родзинки і сіль. Накрити кришкою і варити до готовності.

03

Коли рис буде готовий, дати йому 5 хвилин постояти під кришкою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Рис із тертим кокосом – a step-by-step recipe with photos http://Zakaz.ua