
Рулет із телятини
Рулети з телятини являють собою обсмажені рулети з попередньо відбитих ескалопів із телятини з начинкою з вареної телячої ковбаси, голландського сиру і відвареної спаржі. Ескалопи нарізають з телячої вирізки або з інших частин м'якоті обов'язково поперек волокон. У Вас повинні вийти рівні шматочки прямокутної форми товщиною не більше 1-1,5 см, а після відбивання товщина повинна стати 0,5-1 см, а розмір приблизно 12х18 см. Телячу ковбасу і голландський сир для начинки потрібно нарізати тонкими шматками. Смачні, апетитні рулети з телятини гарантовано сподобаються всім, хто любить м'ясо в різних варіантах його приготування.
Ingredients
Ескалоп із телятини
4 шт.
Спаржа зелена
8 шт.
Ковбаса варена теляча
4 шт.
Сир голландський
4 шт.
Борошно пшеничне
2,5 ст. л.
Масло вершкове
3 ст. л.
Вино біле сухе
3 ст. л.
Олія рослинна
1 ст. л.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Обрізати нижні кінці спаржі. Довести до кипіння воду в каструлі, опустити стебла спаржі на 3 хвилини у воду. Після чого витягнути спаржу, зберегти 3 ст. л. відвару.
02
Покласти м'ясо між двома шарами харчової плівки, відбити, форма м'яса повинна бути прямокутною. Присипати сіллю.
03
На кожен шматок м'яса викласти шматок ковбаси і сиру, додати також по 2 стебла спаржі. Згорнути рулетом, закріпити ниткою.
04
У мисці змішати борошно з сіллю і перцем, перемішати. Обваляти м'ясні рулети в цій суміші.
05
Розігріти сковороду, покласти 2 ст. л. вершкового масла і налити 1 ст. л. рослинної олії. Викласти м'ясні рулети на сковороду, обсмажувати протягом 12-15 хвилин, постійно перевертаючи.
06
У невелику каструлю влити вино, покласти вершкове масло, яке залишилося, відвар зі спаржі, який залишився, довести суміш до кипіння, при подачі залити цим соусом м'ясні рулети.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores