Соус для салату "Цезар" - Image

Соус для салату "Цезар"

Number of servings: 4Cooking time: 5 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Салат "Цезар" - це салат так гаряче улюблений багатьма з нас. Популярність салату "Цезар" сприяла тому, що з'являються все нові і нові рецепти його приготування з різноманітними інгредієнтами і заправками. Адже саме заправка і надає салату той приємний, оригінальний смак і аромат. Сьогодні ми з вами приготуємо заправку для салату "Цезар", головними інгредієнтами якої є анчоуси, соус вустерширський, діжонська гірчиця. Саме ці інгредієнти нададуть той чудовий і незабутній смак салату. Смакове поєднання салату залишає вельми приємне враження. Салатик, заправлений таким соусом виходить ніжним, пряним, м'яким, соковитим. Приємного апетиту!

Ingredients

Жовток яєчний

1 шт.

Анчоуси

4 шт.

Часник

1 шт.

Сіль

1 ч. л.

Перець чорний мелений

1 ч. л.

Соус вустерширський

1 ч. л.

Гірчиця діжонська

1 ч. л.

Олія оливкова

150 мл.

Сік лимонний

1 ст. л.

Сир пармезан

50 г.

Preparation steps

01

Спочатку потрібно гірчицю збити вінчиком із яєчним жовтком і сіллю в глибокій мисці. Додавати потроху оливкову олію, збити вміст миски до густоти майонезу.

02

Після того, як вся оливкова олія буде збита, додати в соус лимонний сік, мелений перець, вустерширский соус, товчене філе анчоусів, роздавлений часник і тертий пармезан.

03

Все збити вінчиком і подавати до салату "Цезарь".

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Соус для салату "Цезар" – a step-by-step recipe with photos http://Zakaz.ua